• Ski škola Kopaonik, najveća škola skijanja na Balkanu.
  • Kopaonik noću
  • Najbrojnija skijaška porodica na planini.

PREDNOSTI SKIJANJA

Skijanje je sport koji je u poslednjih nekoliko decenija postao naročito popularan. Ovo je uzbudljiv sport koji je prilagodljiv svim osobama, nezavisno od uzrasta.
Osim što će zadovoljiti vašu potrebu za adrenalinom, skijanje će doneti i brojne prednosti vašem zdravlju, a stručnjaci ističu najvažnije.
 
Odlična vežba
Ceo proces skijanja zahteva održavanje ravnoteže svakog dela vašeg tela. Osim što ćete pokrenuti rad svih mišića, skijanje je odlično za zdravlje disajnog sistema, jer vežbate na svežem planinskom vazduhu.
 
Zabava
Mnoga skijališta pružaju razne aktivnosti nevezane za skijanje. Veliki broj ljudi nakon što jednom pođe na skijanje više ne odustaju te odlaze svaki puta kada su u mogućnosti.
 
Zdravlje srca
Skijanje pripada aerobnim vrstama treninga, koje su odlične za zdravlje kardiovaskularnog sistema. Skijanje će smanjiti rizik od nastanka srčanih bolesti i srčanog udara.
 
Raspoloženje
Svež vazduh povezan sa kretanjem će podstaći oslobađanje hormona sreće, endorfina i smanjiti nivo kortizola, hormona stresa.
 
 Izvor: centarzdravlja

Online rezervacija

Online rezervacija
ski škole i ski opreme

Online rezervacije za Kopaonik ski školu svih programa i iznajmljivanje vrhunske ski opreme...

Više

Ski škola

Ski škola
>Najveća škola skijanja na Balkanu

Najveća škola skijanja na Balkanu za sve uzraste i u više programa: Dečja školica, Grupna nastava i Individulana nastava.

Ski renta

Ski renta
Dođite da se družimo!

U sklopu Skiijašnice hotela Grand Resort & Spa u okviru Ski RENT-e možete iznajmiti vrhunsku ski opremu.

Više

Galerija

Galerija
Dođite da se družimo!

Foto galerija

Top